0
Evropske lige

(191020) -- TURIN, Oct. 20, 2019 (Xinhua) -- Juan Cuadrado (L) of Juventus vies with Nicola Sansone (R) of Bologna during a 2019-2020 season Serie A soccer match between FC Juventus and Bologna in Turin, Italy, Oct 19, 2019. (Photo by Federico Tardito/Xinhua)

JUVE BOLJI OD FIORENTINE: Kvadradov pogodak u sudijskoj nadoknadi vredan tri boda!

Objavljeno: 06.11.21 u 21:51

Ekipa iz Torina je prekinula niz loših rezultata u nacionalnom prvenstvu!

Fudbaleri Juventusa igraju daleko ispod svih očekivanja. ‘Stara dama‘ se nakon 12 odigranih utakmica nalazi na 8. poziciji u Seriji A.

Crno-beli su uspeli da ostvare trijumf, nakon remija i dva uzastopna poraza u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Italiji.

Izabranici Masimilijana Alegrija su na ‘Alianc‘ stadionu u Torinu savladali Fiorentinu, rezultatom 1:0. Jedini pogodak na meču delo je iskusnog reprezentativca Kolumbije, Huana Kvadrada. Brzonogi fudbaler je gol vredan tri boda postigao u prvom minutu sudijske nadoknade.

Kvadrado je izazvao erupciju oduševljenja među domaćim navijačima na tribinama stadiona u Torinu.

Juventus je bio konkretniji rival na terenu. Jasno je da su gosti iz Firence bili veoma motivisani, ali to nije bilo dovoljno ni za bod na ‘Alianc‘ stadionu.

Reprezentativac Srbije, Nikola Milenković, značajno je olakšao posao crno-belima. Defanzivac je u periodu od 66. do 73. minuta, ‘zaradio’ dve javne opomene i utakmicu je završio ranije u odnosu na ostatak ekipe.

Ljubičasti dres su na današnjem susretu nosila čak tri člana nacionalnog tima Srbije. Osim spomenutog Milenkovića, Dušan Vlahović je odigrao svih 90 minuta, dok je Matija Nastasić šansu dobio ulaskom sa klupe u 79. minutu.

Juventus 20. novembra putuje u Rim. Crno-beli će na ‘Olimpiku‘ odmeriti snage sa Lacijom. Težak zadatak očekuje i ekipu iz Firence. Fiorentina u narednoj rundi dočekuje slavni tim sa stadiona ‘San Siro‘, ekipu Milana.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter