1
Domaći fudbal

Head coach Slavoljub Djordjevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Vojvodina Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

GLAVOBOLJA ZA ĐORĐEVIĆA: Trener Voše saopštio loše vesti pred meč sa Zvezdom – Novosađani znatno oslabljeni dočekuju srpskog šampiona!

Objavljeno: 06.11.21 u 10:46

U nedelju na ‘Karađorđu’ ljubitelji fudbala imaće priliku da gledaju prafu fudbalsku predstavu.

Vojvodina na svom stadionu dočekuje Crvenu zvezdu, a utiske pre ovog meča izneo je šef stručnog štaba Novosađana Slavoljub Đorđević.

– Mogu da budem zadovoljan učinkom tima, jer se sada nalazimo na mestu koje nas vodi u Evropu – rekao je trener Vojvodine i potom dodao:

Ne treba, međutim, da se zaboravi na činjenicu da je pred nama ciklus zahtevnih susreta, koji otvaramo u nedelju, kad ćemo biti domaćini Crvenoj zvezdi. U prethodnom periodu imali smo problema, ali su momci pokazali da podižu nivo forme, iako još uvek u našoj igri ima dosta oscilacija. Mogli smo da budemo i treći posle prvog dela prvenstva, ali i da se nađemo ispod četvrte pozicije. Sve u svemu, ponoviću još jednom da verujem u naš tim, kao i u to da ćemo na kraju da ispunimo cilj.

Utakmica je na programu od 16:45, i sve ide u prilog tome da ćemo gledati fantastičnu utakmicu.

– Zvezda je šampion i, do poraza u Surdulici, bila je u rekordnoj seriji utakmica u kojima nije osetila gorčinu poraza. Beogradski crveno-beli imaju individualno najbolju ekipu, a, što se nas tiče, sigurno je da postoji razlika u odnosu na susret prvog kola. Sada igramo kod kuće, moći ćemo da u susret uđemo rasterećeni, ali i jako motivisani i s izraženim samopouzdanjem posle poslednjih rezultata. U svakom slučaju, učinićemo sve kako bismo ostvarili pozitivni rezultat.

Zbog akumuliranih žutih kartona, Vojvodina neće moći da zaigra u kompletnom sastavu i nedostajaće joj dvojica veoma značajnih igrača.

Ozbiljan problem nam predstavlja činjenica da pravo da igraju u nedelju neće imati napadač i kapiten Nemanja Čović i pouzdani defanzivni vezni Novica Maksimović. Oni nam „drže” svlačionicu i teren, ali je staro pravilo da, koga nema, bez njega se i može i mora. Dobro je to što je u poslednja tri susreta igralo dosta igrača, usled rotacija, pa sam ubeđen da sada imamo i bolju klupu. Pred nama je derbi i nadam se da će naši fudbaleri da se stisnu po ko zna koji put i izađu hrabro pred Zvezdu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter