0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dejan Radonjic Aba League season 2021/2022-Crvena Zvezda v KK Split Beograd, 24.09.2021. foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

DEJAN RADONJIĆ: ‘Gostovanje u Zadru je teška utakmica za svaku ekipu! Moramo da odigramo dobro u oba pravca’

Objavljeno: 06.11.21 u 22:48

Gust raspored za crveno-bele!

Košarkaši Crvene zvezde u dobrom raspoloženju putuju u Zadar. Izabranici Dejana Radonjića su u četvrtak deklasirali ekipu Panatinaikosa u 8. kolu Evrolige, a samo tri dana pre toga su bili bolji od Mege u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju u Evroligi.

Ekipu sa Malog Kalemegdana u nedelju očekuje novi izazov. Na programu je 7. kolo ABA lige i Zvezda će u dvorani ‘Krešomir Ćosić‘ odmeriti snage sa Zadrom.

Dan pred utakmicu, oglasio se trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

-Gostovanje u Zadru je uvek teška utakmica za svaku ekipu. Sačuvali su gro igrača iz prošle sezone i uz to nadogradili tim. Svakako da nas očekuje teško gostovanje – istakao je šef stručnog štaba aktuelnog šampiona ABA lige. 

-Moramo da odigramo organizovano, na potrebnom nivou i sa energijom, dobro u oba pravca kako bismo mogli da kontrolišemo kvalitet domaćina i dođemo do rezultata koji želimo- zaključio je Dejan  Radonjić.

Svoja očekivanja uoči utakmice u Zadru, izneo je i Ognjen Dobrić. 

-Nisu dobro počeli sezonu, ali imaju kvalitet koji je sigurno veći od trenutnog plasmana na tabeli. Na nama je da uvedemo utakmicu u ritam koji nama odgovara uz igru u kojoj se podrazumeva dobra igra ne samo u odbrani, već na obe strane terena. Neće biti laka utakmica, ali naš cilj se zna, a to su bodovi uz dobru igru u dvorani ‘Krešimir Ćosić’ – rekao je Dobrić. 

Utakmica je zakazana za 18 časova i 45 minuta. Crveno-beli su u dosadašnjem delu takmičenja slavili pet puta, a jedini poraz su doživeli od Igokee u Laktašima. Zadar trenutno ima skor od jednog trijumfa i pet poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter