0
Domaći fudbal

Vasilije Bakic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Kolubara v FK Partizan Lazarevac, 22.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BAKIĆ POGODIO ZA SLAVLJE U LAZAREVCU: Metalac i Radnik ‘podelili plen’!

Objavljeno: 06.11.21 u 20:39

U subotu su odigrane dve utakmice najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji.

U okviru 16. kola Superlige Srbije, fudbaleri Kolubare su ugostili ekipu Napretka iz Kruševca. Domaći su ostvarili trijumf i iznenadili favorizovani Napredak. Utakmica u Lazarevcu je završena rezultatom 1:0.

Izabranici Dejana Đurđevića su do trijufma stigli pogotkom u ranoj fazi meča. Jedini gol na utakmici, delo je mladog defanzivca, Vasilija Bakića. Štoper Kolubare je zatresao mrežu golmana Vasiljevića u 9. minutu duela.

Gosti su pružili snažan otpor i pokušali su da dođu do izjednačenja, ali im to nije ‘pošlo za nogom’.

Kolubara je u dosadašnjem delu takmičenja osvojila 16 poena i nalazi se na 11. poziciji. Ekipa Milana Đuričića je trenutno petoplasirani tim na tabeli, sa 23 osvojena boda.

Tim iz Lazarevca u narednom kolu gostuje u Surdulici, dok će Napredak, po završetku reprezentativne pauze, ugostiti ekipu Radničkog iz Niša.

PROČITAJTE JOŠ: NEVEROVATAN PODATAK: Mitrović postigao više golova od pola Čempionšipa!

U terminu od 17 časova, Metalac je  ugostio Radnik iz Surdulice. Malobrojna publika na stadionu u Gornjem Milanovcu je imala priliku da posmatra veoma zanimljiv duel. Meč je završen rezultatom 1:1.

Brz ritam igre, požrtvovanje i energija na obe strane terena, reči su koje najbolje opisuje meč 16. kola Superlige.

Dušan Hadžić je savladao golmana Savića u 24. minutu. Pogodak Radnika u ranoj fazi utakmice je bio jasan znak za fudbalere Metalca da krene u ofanzivu. Pokušavali su domaći da dođu do izjednačenja, a to im je uspelo tek u 79. minutu. Marko Šarić se upisao u strelce.

Izabranici Dušana Đorđevića su bili izuzetno opasni u tranziciji. Radnik je u nekoliko navrata ozbiljno zapretio u završnici meča. Ostaje utisak da je ‘podela plena’ najrealniji ishod meča.

Metalac 20. novembra putuje u Bačku Topolu, gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a. Radnik će istog dana dočekati Kolubaru iz Lazarevca.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter