5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

‘ANONIMNA GOSPODO IZ FMP’: Ovo će podići ogromnu prašinu, Vladan Tegeltija se konačno oglasio pa osuo paljbu po ‘Panterima’! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.21 u 09:11

Uoči meča Partizana i FMP-a podigla se velika prašina zbog jedne izjave Dalasa Mura.

Naime, u razgovoru za klupsku televiziji, sjajni košarkaš je rekao da je FMP ‘mala Crvena zvezda’. Klub iz Železnika je odmah reagovao saopštenjem, koje možete pročitati OVDE.

U saopštenju su osuli paljbu i po Vladanu Tegeltiji, koji se oglasio na Instagramu:

– Anonimna gospodo iz FMP (ex Radnički basket iz NS) posle novih napada,uvreda, laži i targetiranja mene u vašem novom tragikomičnom, huškačkom saopštenju (svi znaju da ga niste pisali) da vam odgovorim na svom privatnom nalogu, isključivo u svoje ime. O ostalom ćemo u utorak u Palati pravde, po tužbi vašeg bivšeg predsednika.

VI NIKADA NIŠTA NISTE OSVOJILI, posedno ABA ligu! Dokle mislite da falsifikujete i manipulišete, po principu ,,više puta ponovljena laž postaje istina“, a da one koji na to argumentovano ukažu nazivate huškačima, pretite, tužite i vređate?

Dokle ćete da se svetite kao Đorđu Tresaču, oteranom iz Spartaka ili TV Partizan sa zabranom ulaska u Železnik, iako je bio na kvoti od 10 predstavnika kluba, što ABA nikada nije kaznila?!

Nameravate li od ABA da tražite i kaznu za predsednika KK C.zvezda, koji je pred milionskim auditorijumom potvrdio da NE POSTOJI VIŠE TEOFEJNI FMP, DA JE POSTAO C.ZVEZDA, A DA STE VI JEDNA OD GRANA U SISTEMU, RAZVOJNI TIM? Ili ćete možda da targetirate i kolegu koju je uzeo tu izjavu, na koju ni jedan tabloid NE SME da podseti?
Dokle ćete da pritiskate ABA da na zvaničnom sajtu lige objavljuju vaše falsifikate o lažnoj istoriji kluba?

Šta je to Mur drugačije rekao od predsednika C.zvezde da biste sa tabloidima pokrenuli hajku na njega, uprkos pohvala na partije momaka i vođenje trenera Stefanovića u prilogu TV Partizan?
Istinu svi znaju i van Srbije, izneo ju je i predsednik C.zvezde. Da li je istina huškanje, peckanje ili varničenje, kako obmanjujete sa tabloidima? Ne možete je sakriti novim pretnjama, pritiscima, manipulacijama.

Ovom prilikom posebno APELUJEM NA NAVIJAČE PARTIZANA DA NI JEDNIM POGRDNIM SKANDIRANJEM U SUBOTU NE DAJU POVODA DA KLUB BUDE KAŽNJEN ILI ETIKETIRAN U SMIŠLJENOM SCENARIJU PROVOKACIJA, PREKIDA I ALIBIJA ZA ONO ŠTO SE NA DERBIJU SPREMA ŽELJKU OBRADOVIĆU ZA 10 DANA.

NE DOZVOLITE TO! NE VREĐAJTE NIKOGA! SAMO BODRITE PARTIZAN, KAO ŠTO JE ŽELJKO I TRAŽIO.

To što ga vi ,,iz Železnika“ pominjete i citirate, samo razotkriva ko se krije iz saopštenja, jer Željko nije pominjao prijatelje u vašem, već jednom drugom klubu.

GROBARI BUDITE PAMETNI, NE VREĐAJTE NIKOGA BODRITE SAMO PARTIZAN – napisao je Tegeltija na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tegeltija Vladan (@tegeltijavladan)

0
0

5 Komentara

  1. Njihov gazda iz Železnika je javno i glasno priznao da je njegov privatni klub Fmp iz Železnika promenio ime u kk zvezdabeograd! A drugi njegov privatni klub Radnički Basket preuzeo je ime Fmp! Boli ih strašno ovo njihovo konvertitstvo, presvlačenje i prerušavanje a tu istinu mogu lakše da podnesu samo mržnjom prema onima koji ih na tu istinu podsećaju. Klasičan sindrom, poturice!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Vladane, Istina na kraju uvek izadje na svetlost dana, kao sto PRAVDA trijumfuje nad nepravdom, i DOBRO UVEK POBEDI ZLO !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Svako vam je „prevarant“ ko kaže istinu da je Ćovićev privatni klub FMP Železnik uzeo ime Crvena zvezda Beograd, a Radnički basket se prekrstio u Fmp.. Pa sam Čović je ovo rekao bez imalo stida i srama. Pa ako je tako, onda je vaš gazda Čović najveći prevarant.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter