0
Košarka

FOTO: Golden State Warriors/Twitter

NBA: Ratnici podsetili na stare dane – Bjelica i više nego odličan u ‘razbijanju’ Pelikansa! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.21 u 08:21

Nakon novog trijumfa, košarkaši Golden Stejta ponovo su na čelu Zapadne konferencije.

Oni su na svom terenu slavili protiv Nju Orleans Pelikansa rezultatom 126:85, a fantastičnu partiju pružio je srpski reprezentativac Nemanja Bjelica.

Popularni ‘profesor’ je na terenu proveo 18 minuta, i za to vreme postigao je 13 poena (5/7 iz igre, 3/5 za tri), ut tri asistencije, dve ukradene lopte, jednu blokadu i sedam skokova.

Od prvog minuta utakmice Voriorsi su kontrolisali meč, a u trećoj četvrtini su napravili veću razliku koju su održavali do kraja utakmice. Najraspoloženiji bio je Džordan Pul koji je postigao 26 poena, pratio ga je Stef Kari sa 19, Pejton je ubacio 17 a Vigins 16 poena.

U poraženoj ekipi istakao se Jonas Valančunas, koji je ubacio 20 poena, te imao još 15 skokova. Dvocifreni su još bili Grem sa 12, odnosno Hart sa 10 poena, uz devet skokova.

Voriorsi se nalaze na čelu Zapadne konferencije sa skorom 7-1, dok su Pelikansi poslednji, sa samo jednom pobedom iz 10 mečeva.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter