0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: U osnovi domaći fudbal, uz dodatak iz Engleske i Španije!

Objavljeno: 05.11.21 u 11:07

Klubovi se vraćaju domaćim šampionatima, u saradnji sa TopBet kladionicom pripremili smo fantastične kvote. 

Voždovac – Čukarički 

GG (kvota 1.72)

Zmajevi“ ne uspevaju da povežu dve uzastopne pobede, ali nisu izgubili poslednjih pet utakmica. Poslednji poraz bio je upravo na njihovom terenu od Radničkog 1923. Čukarički jeste u prošlom kolu izgubio od Partizana, ali to nije niša zabrinjavajuće. Timovi nemaju problem u napadu, tako da bi se moglo očekivati da postignu bar po gol.

Novi Pazar – TSC Bačka Topola 

2 (kvota 1.90)

Ni jedan ni drugi tim ne mogu da se pohvale dobrim rezultatima u poslednjih nekoliko utakmica. Novopazarci su najlošiji tim ove sezone, te se tako očekuje da će TSC ovu utakmicu rešiti u svoju korist.

Sautempton – Aston Vila 

IVxV (1.78)

Aston Vila je mnogo bolje počela sezonu od Sautemptona, ali timovi su sada jedan uz drugog na tabeli. S obzirom na kvalitet timova, vrlo je moguće da će na poluvremenu ili kraju utakmice biti nerešen rezultat.

Atletik Bilbao – Kadiz

1 (kvota 1.42)

Baskijci imaju solidnu sezonu za sada, dok se Kadiz očekivano muči. Bilbao je uz Sevilju primio najmanje golova, tako da bi mogli sačuvati mrežu i na ovoj utakmici.

Majnc – Borusija Menhengladbah 

I1+&II1+ (kvota 1.69)

Menhengladbah je viđen kao jedan od timova koji bi mogli da se bore za titulu šampiona. Vole da daju golove, ali imaju negativnu gol razliku. Majnc ne zna da sačuva mrežu, ali su dali više golova od današnjeg protivnika. Očekuje se da u oba poluvremena padnu golovi.

Ukupna kvota je 13,95.

Kvote su podložne promenama. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter