0
AdmiralBet ABA Liga

Stefan Lazarevic Ognjen Dobric Maik Zirbes ABA Liga, Crvena Zvezda - Mega 1.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘TI TO UMEŠ, TI TO MOŽEŠ’: Ovo je ‘pobednički ritam’ crveno-belih, pogledajte spot koji je mnoge ostavio bez teksta! (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.21 u 19:58

Pobedničke ritmove KK Crvene zvezde na košarkaškom terenu od sada prate taktovi nove zvezdaške pesme koju je osmislio Marko Luis.

Jedan od najtalentovanijih i najproduktivnijih mladih kantautora na našim prostorima, u saradnji sa adidasom i košarkašima Crvene zvezde izveo je melodiju koja je već postala deo ambijenta na utakmicama crveno-belih u Evroligi i regionalnom takmičenju.

Glavni junaci spota pesme koja počinje rečima “Ti to umeš, ti to možeš” su prvotimci i podmladak Crvene zvezde. Kapiten Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Stefan Lazarević i Marko Gušić uz pomoć svojih naslednika i po taktovima Luisa pronašli su se u novoj ulozi.

U spot su doneli energiju koja je publici do sada bila poznata samo sa terena, a kada počne muzika poželećete i vi da zaigrate ili uzmete košarkašku loptu u ruke.

Prvotimci Crvene zvezde su u spotu obučeni u adidas dresove za sezonu 2021/2022 koji su pobrali brojne simpatije Zvezdaša. Retro dizajn i prošlost kombinovani su sa današnjicom, uspesima i svim motivima koji krase Crvenu zvezdu danas – a to najbolje oslikava “naša linija života” koja se nalazi na poleđini dresa, ispod zastave Srbije. Detalji koji prave razliku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter