0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Remi na krovu – Voždovac i Čukarički podelili bodove u malom gradskom derbiju!

Objavljeno: 05.11.21 u 17:59

Fudbaleri Voždovca i Čukaričkog su podelili bodove (1:1) na otvaranju 16. kola Superlige Srbije.

Utakmicu odigranu na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici obeležila su dva gola, a nakon malog gradskog derbija, oba tima su morala da se zadovolje samo bodom.

Gosti su mnogo bolje ušli u meč, pošto je za njih sve krenulo idealno. Ibrahim Endijaje je postigao u sedmom minutu utakmice gol i doneo prednost timu Saše Ilića, koja je ostala na snazi do odlaska na odmor. Nije da domaći sastav nije imao šanse da poravna rezultat, čak su ‘zmajevi’ uspeli da pronađu put do mreže, ali je gol u drugog minutu nadoknade prvog dela poništen zbog ofsajda nakon VAR intervencije.

FOTO: STARSPORT

 

Ono što im nije pošlo za rukom tada, jeste sredinom prvog poluvremena. Naime, Miloš Milović je pogotkom u 68. minutu doneo izjednačenje domaćem sastavu, a u veoma ujednačenom duelu, do isteka do 90 minuta se mreže više nisu tresle.

Nakon 16 odigranih kola Čukarički se nalazi na trećoj poziciji sa 26 bodova, a ‘brđani’ nastavljaju da igraju promenljivo. Sa druge strane, Voždovac je u seriji od pet utakmica bez poraza i sa 22 boda se nalaze na šestom mestu tabele. U narednoj rundi Čukarički dočekuje Novi Pazar, a Voždovac igra protiv Proletera sa Slane bare u Novom Sadu.

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE – 16. KOLO

Petak

Voždovac – Čukarički 1:1 (1:1)

(Milović 68 – Endijae 7)

18.00 Novi Pazar – TSC

Subota

14.55 Kolubara – Napredak

17.00 Metalac – Radnik

Nedelja

16.45 Vojvodina – Crvena zvezda

19.00 Radnički (N) – Spartak

20.15 Partizan – Proleter

Ponedeljak

13.00 Radnički 1923 – Mladost

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter