0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot

OVO JE DEFINITIVNO POTPIS DANA: Andrija Živković produžio ugovor sa crno-belima, pa postao najplaćeniji igrač u timu iz Soluna!

Objavljeno: 05.11.21 u 22:22

Grci ‘odrešili kesu’ za bivšeg igrača Partizana.

Andrija Živković već duže vreme igra sjajno u dresu PAOK-a, te partije nisu prošle nezapaženo, već naprotiv, srpskom reprezentativcu je stigla nagrada – produžetak ugovora.

Brzonogi fudbaler je produžio ugovor sa velikanom iz Soluna do 2024. godine, i na taj način postao najplaćeniji igrač ovog kluba.

Grči tim i Andrijini zastupnici su uspeli da postignu dogovor, pominjala se godišnja plata od 1.000.000 evra, a poznato je da je srpski internacionalac novim ugovorom postao najplaćeniji igrač PAOK-a.

– Neverovatni navijači, divan grad Solun. Ovde sam kod kuće… Zato sam odlučio da produžim ugovor i ostanem bar do 2024. godine. Moj sledeći cilj je da osvajam još titula sa FK PAOK – napisao je na Instagramu Andrija Živković.

Na 48 nastupa za crno-bele, Andrija je postigao 14 golova, uz osam asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter