0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/Screenshot

IZGLEDA DA JE POSLUŠAO ŽOCOV SAVET: Košarkaš Borca ‘oprao ruke u Moravi’, pa postigao koš kakav se retko viđa! (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.21 u 22:47

Košarkaši SC Derbija savladali su čačanski Borac sa 88:74 (17:17, 22:29, 21:12, 28:16) u premijeri 7. kola Admiral ABA lige.

Važna pobeda Studenata, u utakmici protiv neugodnog protivnika koji je pružio sjajnu borbu, i koji je do sredine treće četvtine imao prednost.

Borac je igrao sjajno u prvom poluvremenu, bio je ravnopravni rival, ali predvođen sjajnim Kanenjašem, SC Derbi je u trećoj deonici uspeo da anulira prednost gostiju, da bi u poslenjoj četvrtini napravio razliku koju je održavao do kraja utakmice.

Kenan Kamenjaš je bio najraspoloženiji u pobedničkoj ekipi, pa je meč završio sa 15 poena i 10 skokova, Vinales ga je pratio sa 13, Edvards sa 12 poena, a u ekipi Borca istakli su se Marinković i Pecarski sa po 14 poena.

Momenat koji je obeležio utakmicu, viđen je u poslednjim trenucima druge četvrtine. Naime, košarkaš Borca Lautaro Lopez uspeo je da postigne koš sa svoje polovine, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter