0
Fudbal

IGRAČI SU ZADOVOLJNI PRIKAZANOM IGROM: Popović ponovo briljirao! (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.21 u 11:01

Partizan se okreće narednoj utakmici. 

Iako je publika već navikla na njegove maestralne odbrane, Aleksandar Popović na gostovanju u Belgiji još jednom je obradovao navijače svojom dobrom partijom. U Gentu smo videli nešto drugačiju utakmicu u odnosu na onu u Beogradu, a Partizan je uspeo da prebrodi i teškoće zbog povrede četvorice igrača i isključenja šefa stručnog štaba Aleksandra Stanojevića.

,,Mi smo izašli u drugoj formaciji, nismo igrali do sada ovako, samo na pripremama. Izašli smo hrabro i pokazali da možemo i dalje da se borimo za prvo mesto. Sve je u igri!“, izjavio je Popović nakon meča i dodao:,,Imamo dosta povređenih, ali šef uvek rotira igrače i svi imaju šansu. Svi su u formi, svi su spremni. Iako smo bez par standardnih igrača, nije se videla razlika.“

Uprkos primljenom pogotku, mladi golman bio je jedan od junaka ove utakmice.

,,Uvek dajem sve od sebe. Ostaje žal, cela ekipa je dobro igrala odbranu, nisu stvarali mnogo šansi, ali dovoljna je bila ta jedna situacija. Loše pomeranje, ili nešto što se desilo, ovakve ekipe kao Gent uvek koriste.“

Naredni meč crno-beli će igrati u nedelju, 7. novembra, kada će u prvenstvu ugostiti ekipu Proletera.

,,Imamo prednost koju moramo da sačuvamo, posle duže vremena smo prvi. Borba za titulu će biti do poslednjeg kola!“, poručio je Popović.

Svoje utiske nakon meča izneli su Miloš Jojić i Nemanja Miletić.

,,Znali smo da nas očekuje teška utakmica na nezgodnom terenu, tako je i bilo. Protivnik je napadao, ali smo i mi pravili šanse. Poveli smo 1:0 i imao sam osećaj da možemo zadržati tu prednost do kraja utakmice, međutim primili smo gol iz centaršuta. Da li ostaje žal? Moglo je da bude i drugačije, ono što je viđeno na terenu je možda i najrealniji rezultat“ – rekao je Jojić.

,,Očekivali smo da će biti teška utakmica, pre svega zato što su oni jedna stvarno dobra i fizički spremna ekipa. Stvarno ne znam kako su 12. u prvenstvu. Utakmica je bila teška, muški smo igrali, nesrećno primili gol. Možemo da budemo zadovoljni, momci su dali maksimum i borili smo se do kraja!” – izjavio je Miletić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter