0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

FUDBALER MITJILENDA JE FASCINIRAN ATMOSFEROM NA ‘MARAKANI’: ‘Pogledaj koliko je to kul! Ovo je jedno od najluđih mesta na kojima sam bio’

Objavljeno: 05.11.21 u 15:48

Danski igrač je prekinuo razgovor sa novinarima, kako bi posmatrao navijanje ‘Delija’.

Fudbaleri Crvene zvezde su u četvrtak poraženi od Mitjilenda u 4. kolu grupne faze Lige Evrope. Utakmica u Beogradu je završena rezultatom 0:1. Crveno-beli su u jednom trenutku na terenu imali čak dva igrača manje. Miloš Degenek je dobio direktan crveni karton u ranoj fazi utakmice, dok je Marko Gobeljić zbog prigovora i druge javne opomene morao da napusti teren u samom finišu meča.

Gustav Isaksen je jedan od heroja ekipe iz Danske. Napadač je ‘izbacio’ odbranu domaćeg tima iz igre u 12. minutu  i Degenek ga je srušio prilikom odlične šanse za postizanje pogotka.

Isaksen je po završetku utakmice govorio za TV-2 iz Danske, a nekoliko puta je prekinuo razgovor. Razlog je poznat, Gustav je oduševljen atmosferom na tribinama.

-Sunce ti! Ovo je ‘bolesno’! Ovo je jedno od najluđih mesta na kojima sam bio! Nekada se ne bismo usudili ni da sanjamo o pobedi na ovakvom mestu – rekao je oduševljeni Isaksen.

FOTO: STARSPORT-

Čekaj, ćuti malo sada… Pogledaj koliko je to ‘kul’. Kako pevaju… Ovo je ludnica! Lepo je čuti ovakvu atmosferu i igrati u njoj – zaključio je ofanzivac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter