2
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic President KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach Beograd, 28.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

EKSPRESNA REAKCIJA IZ HUMSKE: Ostoja Mijailović stao u zaštitu svog igrača pa žestoko odgovorio FMP-u – ‘Nismo vam mi dali taj nadimak’

Objavljeno: 05.11.21 u 19:32

Sutra od 19 časova u hali ‘Aleksandar Nikolić’ sastaće se košarkaši Partizana i FMP-a.

Uoči ovog duela, ogromna prašina se digla zbog ‘sporne’ izjave košarkaša Partizana Dalasa Mura, koji je u razgovoru za klupsku televiziju istakao da je FMP ‘mala Crvena zvezda’.

Nedugo zatim, reagovao je i tim iz Železnika, koji je tražio da se kazni sjajni košarkaš crno-belih, a više o tome možete pročitati OVDE.

Kao što smo očekivali, ubrzo se oglasio predsednik Partizana Ostoja Mijailović, koji je stao u odbranu svog igrača i kako kaže, taj nadimak za FMP postoji već neko vreme.

Ne znam ima li svrhe uopšte se osvrtati na zahtev koji je naš sutrašnji rival uputio ligi? Nije FMP kolektiv kojem Partizan treba da polaže račune, čak je verovatno i poslednji kojem bi nam palo na pamet da bilo šta objašnjavamo. Svi znamo da je nečistota u oku posmatrača. Taj nadimak koji je naš igrač spomenuo, nismo mi nadenuli FMP-u, već on postoji neko vreme. Za nekoga bi taj nadimak možda predstavljao priznanje za kvalitetan rad, jer je Crvena zvezda osvojila puno trofeja u poslednjih nekoliko godina. Više me brine što je neko iskoristio nečistotu iz svog oka za pokušaj okretanja situacije i napad na članove Partizana. Ko je čiji reprezentativac, to je lična odluka i lično pravo svakoga. Partizan nikada ljude nije odvajao na taj način. Nemojte da se bavimo glupostima, hajde da igramo košarku. Nadam se da će sutrašnji meč proteći u najboljoj mogućoj atmosferi, da će publika podržavati Partizan kao što je i do sada to činila i da protivniku neće uputiti niti jednu pogrdnu reč. A neka bolji pobedi – rekao je Ostoja Mijailović za Blic.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter