0
Fudbal

FOTO: FSS

DOŠAO JE I TAJ TRENUTAK: Evo kada Piksi saopštava spisak igrača za Portugal, jedan od najboljih je pod ‘znakom pitanja’?!

Objavljeno: 05.11.21 u 18:20

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković sutra će saopštiti spisak igrača za utakmicu sa Portugalom.

Kako je saopšteno iz Fudbalskog saveza Srbije, konferencija za medije održaće se sutra u hotelu Hilton od 11 časova, kada će se medijima obratiti Dragan Stojković Piksi, i tom prilikom saopštiti spisak igrača za dva predstojeća meča.

Podsetimo, ‘orlovi’ će 11. novembra odigrati prijateljsku utakmicu sa Katarom, a samo tri dana kasnije će gostovati Portugalu, u odlučujućem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Aleksandar Mitrovic (C) celebrates after scoring a goal with team mates Dusan Tadic Filip Kostic Strahinja Pavlovic Sasa Lukic
Srbija v Luksemburg – 2022 FIFA World Cup Qualifier
Beograd, 04.09.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ono što mnoge zanima, jeste da li će se na tom spisku naći Filip Kostić, koji se nedavno povredio na treningu Ajntrahta.

Izabranici Dragana Stojkovića trenutno zauzimaju prvo mesto na tabeli Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa 17 osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter