0
Evrokupovi

Milan Rodic Midtjylland - Crvena vezda UEFA Liga Evrope,Europa League 21.10.2021. foto: Nikola Mitic/STARSPORT

TRENER MITJILANDA ŽELI POBEDU U BEOGRADU: Zaslužili smo više u prvom duelu, moramo da napadnemo!

Objavljeno: 04.11.21 u 11:09

Biće to dobar meč.

Fudbaleri Crvene zvezde će u 4. kolu Lige Evrope dočekati ekipu Mitjilanda od 21 čas. Ove dve ekipe, snage su odmerile i u prošlom kolu u Danskoj, a meč je završen bez pobednika rezultatom 1:1. Pred susret na stadionu Rajko Mitić, trener gostiju Bo Henriksen istakao je da njegova ekipa mora da pobedi, kao i da je zaslužila mnogo više iz prvog duela.

Nema druge opcije, moramo da pobedimo. Pred nama je ključan meč u borbi za nastavak takmičenja. To znači da moramo da napadnemo, ali i da budemo pametni, počeo je Henriksen i dodao:

Imamo osećaj da smo zaslužili više iz prve utakmice posle dobrog nastupa kod kuće. Ovde dolazimo puni poštovanja za Crvenu zvezdu. Znamo da ima dobar tim, prvi u grupi, sa puno iskusnih igrača. U situaciji smo u kojoj nam je potrebna pobeda. Naravno da ćemo učiniti sve što je u našoj moći. Svaki susret je posebna priča i nadam se da ćemo biti u poziciji da stvorimo prednost i pokažemo da smo bolji tim.

Midtjylland – Crvena vezda UEFA Liga Evrope,Europa League 21.10.2021. foto: Nikola Mitic/STARSPORT

Henriksen je svestan da će atmosfera biti paklena, kao i da navijači daju dodatnu snagu igračima.

Zbog takvih stvarih se fudbal i igra. Zadovoljstvo je doći u sredinu u kojoj su ljudi strastveni i vole da izraze svoja osećanja u dobroj atmosferi. To daje dodatnu energiju i našim igračima i pomaže im da se prilagode i napreduju, zaključio je Henriksen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter