0
Evropske lige

Fudbal Football - UEFA Nations League-Group Stage Srbija v Rusija Aleksandar Mitrovic and Stefan Mitrovic (R) Beograd, 18.11.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TRENER FULAMA JE ODUŠEVLJEN MITROVIĆEM, A RADUJE GA JOŠ JEDAN PODATAK: ‘Svima je jasno koliko je Aleksandar važan za naš klub’

Objavljeno: 04.11.21 u 14:57

Klub iz Londona igra sjajno od starta sezone. Sprema se veliki povratak u Premijer ligu!

Blekburn je u sredu ugostio Fulam, u okviru 16. kola Čempionšipa. Fudbaleri domaće ekipe žele da zaborave duel sa timom iz Londona, jer su poraženi sa ubedljivih 0:7.

Blistali su izabranici Marka Silve na čelu sa golgeterom, Aleksandrom Mitrovićem. Reprezentativac Srbije je trenutno najbolji strelac Čempionšipa, sa 19 postignutih pogodaka.

Po završetku meča, novinarima se obratio trener Fulama, Marko Silva.

-Kada imate igrača koji učestvuju u stvaranju velikog broja šansi i ima tu sposbnost da postiže golove, naravno da ste oduševljeni što je deo tima. Svima je jasno koliko je Aleksandar važan za naš klub i to potvrđuje iz meča u meč – kazao je šef stručnog štaba ekipe iz prestonice Engleske.

Popularni ‘Mitar‘ blista na terenu, ali Silvu raduje i dobra forma ostatka ekipe.

-Ne može sve da bude na Mitrovićevim leđima. Drago mi je da su Kebano, Rodrigo, Vilson pokazali da su sposobni da postižu golove. Dug je put pred nama. Zadovoljan sam kako je prošla prva trećina sezone, ali to se ne računa. Važno je da na kraju godine budemo prvi i da se vratimo u Premijer ligu – poručio je Silva.

Fulam je trenutno drugoplasirana ekipa na tabeli, sa dva poena manje u odnosu na Bornmut.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter