0
Košarka

(190912) -- DONGGUAN, Sept. 12, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia reacts during the classification games 5-8 between the United States and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Dongguan, south China's Guangdong Province, Sept. 12, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

TRENER DENVERA NEMA DILEMU: ‘Sve se raspada kada Jokić izađe iz igre’

Objavljeno: 04.11.21 u 13:30

Denver Nagetsi su doživeli novi poraz!

Šef stručnog štaba Denver Nagetsa, Majk Meloun, veoma je razočaran nakon novog poraza njegove ekipe. Tim iz Kolorada je u noći između srede i četvrtka, izgubio od Memfis Grizlisa. Utakmica u Memfisu je završena rezultatom 108:106.

Meloun se oglasio po završetku utakmice.

-Svaki put kada Jokić izađe iz igre, sve se raspada. I to je tako svake noći. Kada dođem do njega u četvrtoj četvrtini i pozovem ga da uđe on me pogleda kao da kaže: ‘Zar već?’, žao mi ga je. Ako nastavimo ovim tempom, potrošićemo ga već do Božića – istakao je Meloun.

Jokić je pokušao, ali nije uspeo da pogodi šut za pobedu protiv Memfisa.

-Živeću sa tim šutevima i da ima 1000 promašaja iz 1000 pokušaja. Nikola je MVP lige i uvek lopta treba da bude u njegovim rukama kada se rešava – rekao je šef stručnog štaba ekipe iz Kolorada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter