0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 12: Dusan Tadic of Serbia celebrates after scoring a goal during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Azerbaijan at Rajko Mitic stadium on October 12, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

STATIVA ĆE MORATI NA OPORAVAK: Dušan Tadić oduševio navijače objavom nakon utakmice – bio je fantastičan! (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.21 u 08:22

Stigli su do zaslužene pobede.

Fudbaleri Ajaksa su u 4. kolu Lige šampiona savladali Borusiju iz Dortmunda nakon preokreta. Rezultat je bio 1:3, a jedan od najzaslužnijih za veliko slavlje gostiju je kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Crveni karton za Humelsa u 29. minutu najavio je ofanzivniju igru Ajaksa. Ipak do pogotka prva stiže Borusija 8 minuta kasnije, dok izjednačenje dolazi tek u 72. minutu, kada je upravo Dušan Tadić zatresao mrežu domaćih. Potpuni preokret doneo je Haler u 83. minutu, dok je konačan rezultat postavio Klasen u 93.

Ipak, pogodak Dušana Tadića je nešto o čemu će se pričati. Jedan od najboljih igrača Ajaksa se nakon centaršuta našao na pravom mestu, ali je prilikom šuta na gol, međunožjem udario u stativu. Tadić se našalio odmah nakon meča objavom na Instagramu, u kojoj je poželeo stativi brz oporavak.

FOTO: Instagram/Screenshot

Želim ti brz oporavaj, prijatelju moj, napisao je Tadić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter