0
Evroliga

FOTO: Starsport

PREZADOVOLJNI RADONJIĆ: „Vrlo dobra utakmica i ofanzivno i defanzivno“!

Objavljeno: 04.11.21 u 22:11

Radonjić nema šta da zameri svojim igračima. 

Nakon veoma bitne pobede u Evroligi nad Panatanaikosom(81:48), trener Crvene zvezde imao je samo reči hvale za svoje igrače.

Puleni Dejana Radonjića nisu dozvolili rivalu da postigne ni 50 poena na utakmici, dok su u napadu bili nemilosrdni.

„Bitna pobeda za nas posle nekih teških utakmica. Važniji je način na koji smo igrali, bio je dobar i ofanzivno i defanzivno. Moramo da razmišljamo odmah o narednom meču. Što se tiče drugog pitanja, mislim da smo mi bez obzira na sve uradili mnogo više nego što je realno. Sa svim problemima koje smo imali, koji traju i sa rasporedom koji smo imali, mislim da smo uradili više. Mislim da je to prilično jasni. Ne, nije jedna od najboljih. Ovo je jedna od boljih“ – rekao je Radonjić.

Zvezdu nikako da zaobiđu nevolje, od početka sezone se muče sa povređenim igračima.

„Nikola Ivanović neće biti spreman za gostovanje Zadru u okviru ABA lige“- potvrdio je trener crveno-belih.

Na kraju je Radonijić dao konačnu reč o sjajnoj utakmici.

„Prilično je jasno da posle utakmice koju smo odigrali dobro, gde smo imali koncentraciju i ritam sve vreme, gde smo uradili većinu stvari dobro, prirodno je da sam zadovoljan. To je osećaj koji je prisutan. Mnogo puta sam pričao da je to kratko prisutno, nema prostora za drugačiji stav, već se moramo okrenuti analizi sledećeg duela u Zadru. Treba da se potrošimo da dobijemo, posle toga slede i druge obaveze. Ritam je takav kakav jeste. Od 1. do 27. novembra igramo 11 utakmica, ovo je 14. od početka. Treba biti pažljiv u procenama, u iznošenju osećanja o svemu… Posebno zbog svega što je bilo pre toga, bitan je i pripremni period koji nismo imali dobar, ni blizu.“

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter