0
Evroliga

FOTO: Starsport

OVAKVA POBEDA IM JE TREBALA: Zvezda „uništila“ Panatanaikos!

Objavljeno: 04.11.21 u 20:11

Crvena zvezda ubedjlivo savladala Panatanaikos 81:48.

Posle užasnog perioda u kojem je Crvena zvezda zabeležila čak četiri poraza u nizu uspeli su da prekinu lošu seriju jednom izvanrednom utakmicom u kojoj su „demolirali“ Panatanaikos.

Crveno-beli nisu baš najbolje ušli u meč, ali onda sjana serija domaćina u kojoj su došli do plus 10, a onda izvanrednom odbranom uspeli da završe prvu deonicu igre rezultatom 21:8.

U drugoj četvrtini Panatanaikos se malo probudio, ali to nije bilo dovoljno da se zaustavi neverovatni Volters. Ponovo treba istaći odbranu Zvezde koja nije dozvolila protivniku da se previše približe rezultatski. Na kraju poluvremena crveno-beli vodili su rezultatom 39:26.

Ekipa Dejana Radonjića bila ušla je u neverovatnu seriju, pa i do razlike od plus 19. Mejkon je pokušavao da vrati svoj tim u igru, ali bez uspeha. Na kraju treće četvrtine crveno-beli napravili su prednost koja nije mogla da se stigne.

Najviše su se košarkaši Zvezde istakli u poslednjem delu igre kada su uspeli da dođu do plus 29. Odlična igra u napadu donosila je dodatnu sigurnost u odbrani. Na samom kraju Crvena zvezda imala je neverovatih 36 poena razlike. Utakmica je završena rezultatom 81:48.

Nejt Volters je predvodio napad svoje ekipe sa postignutih 18 poena, uz to tri skoka i dve asistencije, u napadu mu je najviše pomagao Ostin Holins sa 11 poena, pet skokova i jednom asistencijom. Najefikasniji u protivničkom timu bio je Deril Mejkon sa 15 ubačenih bodova.

Prekinut je loš niz utakmica, a naredna utakmica Crvena zvezda putuje u Hrvatsku gde će ih ugostiti Zadar. Panatanaikos će gostovati PAOK-u.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter