0
Fudbal

Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn Beograd, 30.09..2021. foto: Starsport.rs ©

PARTIZAN NA KORAK OD PROLEĆA U EVROPI: Idealan rezultat u Estoniji za crno bele!

Objavljeno: 04.11.21 u 18:43

Fudbaleri Flore i Anortozisa odigrali su još jedan nerešen meč u okviru Lige konferencija

Nakon remija u prošlom duelu, ponovo nije bilo pobednika u meču odigranom u Estoniji. Utakmica koja je bila vrlo važna za Partizan završila se na najbolji mogući način, a rezultat na kraju meča bio je 2-2.

Ekipa Anortozisa je do vođstva došla u 29. minutu kada je Demetris Hristofi zatresao mrežu domaćina, a  četiri minuta kasnije je prednost Kiprana duplirao Slovenac Denis Popović i delovalo je kao da će Kiprani doći do vrlo važna tri boda.

Ipak, u drugom poluvremenu Flora uzvraća istom merom. Rauno Sapinen je u 55. minutu smanjio na 2:1, a rezultat je poravnao Sergej Zenjov tri minuta posle toga.

Sada nakon četiri odigrana kola crno beli imaju četiri poena više od trećeplasirane ekipe kao i meč manje, dok je Gent prvi sa maksimalnih devet bodova. Ukoliko Partizan savlada Gent u meču od 18:45 obezbediće plasman u nokaut fazu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter