0
Fudbal

(190923) -- LONDON, Sept. 23, 2019 (Xinhua) -- Liverpool's head coach Jurgen Klopp (L) and Chelsea's coach Frank Lampard react during the English Premier League match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge in London, Britain on Sept. 22, 2019. (Xinhua) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

OPLJAČKAO JE LAMPARDA, A SADA SE KRIJE U BEOGRADU: Promenio je 19 alijasa, u priči je i jedan Srbin!

Objavljeno: 04.11.21 u 10:47

Napravio je pravu zabunu.

Jedna od najvećih provala u istoriji Engleske dogodila se u decembru 2019. godine, kada je Alfredo Lindli provalio u kuće 3 poznate ličnosti. Prema navodima BBC-ja veruje se da se on trenutno krije u Beogradu.

Lindli nje poznat samo engleskim vlastima, već ga italijanske terete za upad u kluću Patrija Vijeire 2009. godine. On je sa pljačkama počeo 1995. godine, a na meti su mu se našle mnoge poznate ličnosti, među kojima je i naslednica Formule 1 Tamara Eklston, koju je oštetio za oko 25 miliona funti.

Takođe, navodi se da je on do sada koristio oko 19 alijasa, među kojima su i pojedini namenjeni za ove prostore. Neki od pseudonima su Danijel Vuković, Ljubomir Romanov, Ljubomir Radosavljević, a tim imenima, engleske novinare je naterao na jednu veliku grešku.

Oni su naveli da se u Beogradu krije Hrvat, što je potpuna greška, jer je Lindli Peruanac. Takođe, glavni za sve ove pljačke navodno je Srbin Jugoslav Jovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter