0
Evrokupovi

Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVA EVROPSKA ISKUŠENJA ZA PARTIZAN I ZVEZDU: Evo gde možete gledati večite, ponuđene su i odlične kvote!

Objavljeno: 04.11.21 u 09:33

Cela Srbija će moći da uživa.

Fudbaleri Crvene zvezde će u 4. kolu Lige Evrope ugostiti Mitjiland. Utakmica koja se igra na Marakani počinje u 21 čas, a izabranici Dejana Stankovića pokušaće da dođu do nova 3 boda i tako ostanu na 1. mestu Grupe F.

Superliga Srbije Radnicki Kragujevac – Crvena Zvezda Super Liga 31.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ovaj susret moći će da gleda čitava Srbija, jer će pored televizije Arena sport premium 1, utakmicu prenositi i RTS 1. Što se tiče favorita, kladionica TopBet na pobedu Zvezde nudi kvotu 1.90, što je sjajna prilika da profitirate od ovog događaja. Ipak, ako mislite da će biti nerešeno ponuđen je koeficijent 3.60, dok je na pobedu gostiju data kvota 4.15.

Sa druge strane, dosta teži zadatak imaće fudbaleri Partizana, koji će u belgiji igrati duel protiv Genta. Crno-beli će biti oslabljeni izostankom trenera Stanojevića, a u Belgiju nisu otišli ni Zdjelar, Šćekić, Marković i Holender. Utakmica počinje u 18.45, tako da će pravi ljubitelji fudbala moći da gledaju oba srpska predstavnika u Evropi.

Bibras Natcho Superliga Srbije Partizan – Metalac 28.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Meč će takođe prenositi dve televizije, Arena sport premium 1 i RTS 1. Uloga favorita, prema kladionici TopBet pripada domaćima, pa je kvota na njihovu pobedu tačno 2. Ipak, ako ste sigurni u iznenađenje Partizana, ponuđena je neverovatna kvota 3.95, dok je za nerešen ishod dodeljen koeficijent 3.40.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter