0
Fudbal

Ricardo Gomes Partizan - Gent UEFA Conference League 21.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NEREŠENO NA POLUVREMENU U BELGIJI: Gentu poništena dva gola, Natho zatresao stativu!

Objavljeno: 04.11.21 u 19:39

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Genta u okviru 4. kola grupne faze Lige konferencija, a rezultat na poluvremenu je 0:0..

Meč je počeo od 18:45 na Gelamko areni, a meč je od velike važnosti jer bi dao crno belima šansu da se bore za prvo mesto u grupi i direktan plasman u osminu finala.

Trenutno Gent ima devet bodova, a Partizan šest koji bi bilo kakvom pobedom preuzeo prvo mesto i imao sve u svojim rukama u preostale dve runde.

„Parni valjak“ bi pobedom do kraja imao autoput i ka novčanoj nagradi – 650.000 evra za osvajanje prvog mesta i 600.000 za učestvovanje u osmini finala Lige konferencija.

Prvu ozbiljnu priliku u prvom poluvremenu imao je Kums koji je odlino šutirao, ali se Popović istakao sjajnom odbranom. Nastavili su domaći da napadaju, a Kastro-Montes je postigao gol u 15.minutu koji je poništen zbog očiglednog ofsajda.

Samo dva minuta kasnije Gent ponovo postiže gol koji je takođe poništen. Ođiđe Ofoea izveo je sjajan potez i fintom tela proigrao Depotra koji je postigao gol,ali je tom prilikom oborio Miletića i napravio prekršaj.

Partizan je prvu ozbiljnu priliku imao u 28. minutu kada je Natho iz slobodnog udarca pogodio stativu. Bio je to odličan šut i igrači Genta su imali sreće što je stativa zaustavila ovaj udarac.

Ipak, i nakon ovoga Partizan nije uspeo da preuzme inicijativu na terenu te su igrači Genta nastavili da šutiraju, ali je Popović bio na visini zadatka i sjajno odbranio šuteve Depotra i Ovusua. Na odmor se otišlo vez golova

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter