0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

MEČ ZA ZABORAVITI: Postoje šanse za prolaz!

Objavljeno: 04.11.21 u 23:00

Ništa nije išlo od ruke igračima Crvene zvezde. 

Midtjilend je uspeo da savlada Crvenu zvezdu u gostima rezultatom 0:1. Težak poraz za aktuelnog šampiona države, ali i dalje Zvezda sudbinu drži u svojim rukama.

Nizbrdo je počelo crvenim kartonom Miloša Degeneka u 12. minutu igre. Držali su se crveno-beli do kraja prvog poluvremena i uspeli da sačuvaju mrežu.

Ipak, desetak minuta u nastavku igre Gobeljić pravi faul u opasnoj zoni. Evander je šutirao, lopta pogađa Kangu i završava iza leđa Borjana. To je bio gol koji je na kraju odlučio pobednika. Na kraju Crvena zvezda utakmicu je završila sa devetoricom igrača, pošto je Marko Gobeljić zaradio drugi žuti u petom minutu nadoknade.

Šansa da Zvezda obezbedi prolaz u narednu fazu Lige Evrope biće već u sledećem kolu kada će gostovati Bragi koja se sada nalazi na prvom mestu sa dva boda više. Midtjilend će moći da se približi dvojcu sa vrha tabele pobedom nad Ludogorecom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter