FOTO: BSS
in ,

KREMLEV I BOROVČANIN POLOŽILI VENAC ŽRTVAMA U DRUGOM SVETSKOM RATU: ‘To je jedna od najvećih tragedija u istoriji čovečanstva’

Ceremonija je održana u okviru kompleksa nekadašnjeg koncentracionog logora na Starom sajmištu u Beogradu.

Predsednik AIBA Umar Kremlev i predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin odali su poštu nastradalima i položili cveće na Spomenik žrtvama genocida u Drugom svetskom ratu.

Predsednik AIBA gospodin Kremlev boravi u Beogradu, gde je zajedno sa predsednikom BSS domaćin Svetskog prvenstva u boksu AIBA za muškarce 2021, koje je u završnoj fazi. Misija boksa koju propagiraju oba predsednika je učenje samokontroli, posvećenosti, disciplini i odlučnosti. Boks menja čoveka, rađa samopoštovanje, kao i poštovanje prema drugima.

FOTO: BSS

-Uvek treba ukazivati na greške i težiti da ih ispravimo. Moramo da radimo na sprečavanju pogrešnih stvari, a boks je jedno od oruđa koje gradi taj čisti svet gde vlada hrabrost, tolerancija, doslednost, poštenje, poštovanje, gradi karakter zdrave osobe, šampiona – tvrdi Kremlev.

FOTO: BSS

-Danas smo odali poštu svim žrtvama Drugog svetskog rata, to je nešto na šta moramo stalno da ukazujemo i učimo generacije da je ovo jedna od najvećih tragedija čovečanstva koja se dogodila i koja se nikada ne sme ponoviti. A mi, bokseri i naš sport, uvek ćemo se boriti protiv takvih pošasti društva – dodao je predsednik AIBA.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

TOPBET TIKET DANA: U centru pažnje su nastupi večitih u Evropi!

ZVEZDA FILADELFIJE I DALJE NIJE MENTALNO SPREMNA ZA POVRATAK KOŠARCI: Upitno je da li će nastaviti karijeru?!