0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 21: Lazar Markovic of Partizan reacts during the UEFA Europa Conference League group B match between Partizan and KAA Gent at on October 21, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

„GOAL“ SNIMIO PRILOG O LAZARU MARKOVIĆU: Kako je genije propao u Liverpulu – setili su se i Grantove izjave! (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.21 u 11:32

Na kraju nije dobio priliku.

Aktuelni kapiten Partizana Lazar Marković, već sa 19 godina je obećavao, bio je velika nada kako crno-belih, tako i Liverpula u koji je prešao 2014. godine iz Benfike. Marković je imao odličnu sezonu u Portugalu, nekoliko evropskih velikana je bilo zainteresovano za njega, ali odlazak u Liverpul se ipak nije ispostavio kao sjajno rešenje.

Odigrao je samo 20 mečeva za prvi tim, a 4 godine je proveo na pozajmicama. Sada je ponovo u svom voljenom klubu, jedan je od glavnih motora ekipe, a nakon odlaska Vladimira Stojkovića postao je kapiten. „Goal“ je upravo podsetio na Markovićev period u Liverpulu, uz naslov: „Kako je genije Marković doživeo neuspeh u Liverpulu?“

Lazar Marković je genije u malom fudbalu, istakao je nekadašnji golman Liverpula Adam Bogdan.

Fudbal, Jelen Super League season 2011-2012.Partizan Vs. Crvena Zvezda.Head coach Avram Grant.Belgrade, 05.05.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

„Goal“ se prisetio i izjave nekadašnjeg trenera Partizana Avrama Granta, koji je 2014. godine bio oduševljen Markovićevim talentom.

Ne volim da upoređujem igrače, jer sam u karijeri radio sa dosta vrhunskih fudbalera. Ako ostavimo po strani Mesija i Ronalda, onda je Marković jedan od najvećih talenata od 19 godina koje sam video. Drago mi je što sam imao priliku da radim sa njim, istakao je tada Grant.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter