0
Tenis

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Novak Djokovic (SRB) v Soonwoo Kwon (KOR) Beograd, 21.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

ĐOKOVIĆ U ČETVRTFINALU BEZ BORBE: Protiv Frica za polufinale Pariza!

Objavljeno: 04.11.21 u 16:47

Novak Đoković je bez izlaska na teren ostvario plasman u četvrtfinale na Mastersu u Parizu.

Najbolji teniser sveta trebalo je da po 18. put ukrsti reket sa Gaelom Monfisom, ali je Francuz zbog povrede prepone predao meč bez borbe.

Tako su se obistinile sumnje da 22. teniser sveta neće moći da igra.

On se povredio još na početku meča drugog kola protiv Adrijana Manarina, u pokušaju da stigne jednu tešku loptu na forhendu.

Posle ukazane pomoći je nastavio da igra, dobio je meč u tri seta, ali je odmah potom priznao da postoje izgledi da ne izađe na megdan Novaku.

„Uradićemo ultrazvuk, da vidimo da li se nešto vidi, iako sam još vruć. Videćemo kako će telo reagovati kada se ohladim. Ja ni sa 100 odsto nisam uspeo da pobedim Đokovića, tako da teško da bi i sa 60 odsto imao šanse. Videću da li imam zeleno svetlo od strane doktora, posle toga ću odlučiti“, rekao je Monfis po završetku meča sa Manarinom.

Novak će tako u četvrtfinalu igrati protiv Tejlora Frica koji je savladao Kamerona Norija

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter