1
Evrokupovi

FOTO: Starsport

DEKONCENTRACIJA KOŠTALA POBEDE: Partizan obezbedio drugo mesto! (VIDEO)

Objavljeno: 04.11.21 u 20:35

Partizan remizirao protiv Genta 1:1.

Posle prilike koju je imao Kums, Gent je došao do gola preko Kastro-Montes u 15.minutu, ali je  poništen zbog očiglednog ofsajda. Ođiđe Ofoea izveo je sjajan potez i fintom tela proigrao Depotra koji je postigao gol, ali je tom prilikom oborio Miletića i napravio prekršaj.

Prva prava prilika za Partizan bila je preko Natha koji je pogodio prečku. Nakon ovoga Partizan nije uspeo da preuzme inicijativu na terenu te su igrači Genta nastavili da šutiraju, ali je Popović bio na visini zadatka i sjajno odbranio šuteve Depotra i Ovusua. Na odmor se otišlo vez golova.

Drugo poluvreme počelo je ofanzivnijom ogrom crno-belih. Nekoliko prilika za igrače Partizana dok nije na scenu stupio Urošević u 65. minutu neverovatnim golom.

 

Kada se činilo da crno-beli imaju sve u svojim rukama stilga je kazna. Veliki propusti u odbrani, Depoatre je odvukao oba štopera Partizana i tako ostavio samog Tisudalija koji je imao lagan posao.

 

Na kraju nezadovoljavajući ishod za Partizan, ali dobra stvar je da su crno-beli obezbedili drugo mesto i mogu da se nadaju kiksu Genta. Narednu utakmicu u Ligi konferencija Partizan igra protiv Flore u Estoniji. Gent putuje u Grčku gde će igrati protiv Anortozisa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter