0
Evrokupovi

Team of Braga Sporting Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Braga Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BRAGA SAVLADALA LUDOGOREC: Male promene na vrhu tabele!

Objavljeno: 04.11.21 u 23:25

Četiri boda između prvog i trećeg. 

Midtjilend je pobedom nad Crvenom zvezdom(0:1) poprilično pomogao Bragi. Portugalci su odradili svoj deo posla i pobedom nad Ludogorecom(4:2) popeli su se na prvo mesto.

Braga je u meč ušla kao apsolutni favorit i nadali su se kiksu Zvezde u Beogradu. Al Musrati je u 25. minutu načeo protivnika. Ipak, Ludogorec je uspeo da dođe do rezultatskog egala u 33. minutu preko Sotiriua.

Nije dugo trajala radost gostiju pošto je Medeiros posle samo nekoliko minuta vratio prednost svom timu. Galeno je nekoliko minuta pred kraj poluvremena povećao prednost domaćina. Tako se rezultatom 3:1 otišlo na pauzu.

Rezervista Gonzalez je u 73. minutu rešio pitanje pobednika, a Plastun je deset minuta pred kraj utakmice smanjio i postavio konačan rezultat 4:2.

Braga se tako, uz pomoć Midtjilenda, popela na prvo mesto na tabeli, ali u narednom kolu igraju protiv Crvene zvezde. Ludogorec bi kod kuće mogao ponovo da otkine bodove Midtjilendu i tako im sruši nadu za prolazak u narednu fazu takmičenja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter