0
Fudbal

FOTO: Starsport

VLADIMIR IVIĆ ODBIO PONUDU SJAJNU BIVŠEG KLUBA: I dalje u potrazi za novim angažmanom!

Objavljeno: 03.11.21 u 12:21

Hoće da proba nešto novo. 

Prema pisanju Izraelskih medija, Vladimir Ivić odbio ponudu da se vrati u Makabi Tel Aviv. Klub je ponudio 1.500.000 evra za tri ipo godine, ali nije do para.

Ponuda je stigla na inicijativu Džek Angelides koji je nekada bio predsednik PAOK-a i to baš u periodu kada je Ivić vodio taj tim sa klupe i stvarao odlične rezultate. Angelides je sada generalni direktor u Makabiju, ali ni dobra ponuda ni poznanstvo nisu nije pomoglo da sprski stručnjak prihvati ovakvu ponudu. Naime, prema pisanjima medija, Ivić je odbio ponudu iz porodičnih razloga.

Ivić je trenersku karijeru započeo u mladom timu PAOK-a, a kasnije je preuzeo seniorski tim. Posle uspeha u Grčkoj preselio su Izrael gde je vodio Tel Aviv u periodu od 2016-2018 i ostvario veliki uspeh osvojivši duplu kruju u drugoj sezonu. To mu je kupilo kartu za Čempionšip gde je prošao neslavno u Votfordu tako što je posle 22 meča dobio otkaz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter