0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

TRENER CRVENO-BELIH KLINACA JE PREPONOSAN: Nakon remija sa Empolijem, Neđić ne krije zadovoljstvo – ‘Momci su ispunili svaki zahtev’

Objavljeno: 03.11.21 u 21:33

Omladinci Crvene zvezde remizirali su protiv Empolija (1:1) na stadionu Čukaričkog u okviru drugog kola Lige šampiona za mlade.

Utiske nakon utakmice izneo je šef stručnog štaba juniora Crvene zvezde Marko Neđić. Bez obzira na što njegov tim nije osvojio sva tri boda, Marko je preponosan na svoje momke.

FOTO: Starsport

Prava utakmica, može se čak reći i seniorska, a mi smo igrali sa kadetima i mlađim omladincima. Stvarno sam preponosan na momke, ispunili su svaki zahtev stručnog štaba iz neke prethodne analize Empolija koje smo radili pred meč. Ostaje žal, jer se činilo da možemo da ostvarimo trijumf. Bilo je šansi na obe strane. Italijanski predstavnik je ozbiljan rival, najbolja su ekipa u njihovoj zemlji trenutno. Pokazali smo da znamo da igramo fudbal protiv starijih rivala, kao što smo to prikazivali i prethodnih sezona – rekao je Neđić.

Istakao je trener omladinaca crveno-belih da je tek završeno prvo poluvreme i da Crvena zvezda ide u Italiju sa namernom da obezbedi plasman u dalju fazu takmičenja.

-Žao mi je zbog igrača, znam koliko su vredno radili i spremali se za ovaj duel. Očekuje nas revanš u Italiji 24. novembra, a ako ovako dobar pristup budu imali momci verujem u prolaz dalje – zaključio je mladi stručnjak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter