0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Sreda kakvu volimo, na meniju samo Liga šampiona!

Objavljeno: 03.11.21 u 16:47

Danas u prvi plan stavljamo duele u Ligi šampiona, a u saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket za četvrtak sa predlozima za klađenje i TOP kvotama.

Milan – Porto

GG (kvota 1.75)

Porto je na trećem mestu B grupe sa četiri boda, koliko ima i drugoplasirani Atletiko Madrid, pa nema sumnje da će juriti nove bodove, dok je Milan i dalje bez istih, pa mora da zaigra na sve ili ništa, što je šansa za golove na obe strane.

Liverpul – Atletiko Madrid

IXvX (kvota 1.95)

Liverpul utakmicu dočekuje sa prvog mesta, a Madriđani sa drugog i ovo jeste jedan od derbija runde. Očekuje se velika borba, pa je nerešen rezultat na poluvremenu ili kraju, realna opcija.

Borusija Dortmund – Ajaks

I1-3&II1-3 (kvota 1.90)

Na svakoj od prethodne tri utakmice, Borusija je u proseku dala barem gol i primila ukupno pet, dok su Kopljanici jedan od najefikasnijih timova. Na tri meča, oni su postigli čak 11 golova i primili 1, neka i večeras padne ‘kiša golovoa’ u Nemačkoj.

Lajpcig – PSŽ kvota

2 (kvota 2.50)

Iako Poketino neće imati nekoliko važnih igrača za ovog gostvanje, pre svih Mesija, to ne bi trebalo da se oseti, PSŽ je svakako ‘ol star’ tim, koji na noge ide fenjerašu grupe, koji je do sada bez bodova.

Real Madrid – Šahtjor

1&3+ (kvota 1.65)

Real Madrid večeras može da odradi veliki posao kada je plasman u narednu rundu u pitanju, protiv tima kog je deklasirao u prvom susretu, sa 5:0, pa bi slično moglo da se očekuje i za ovaj duel.

Ukupna kvota je 26.75.

* Kvote su podložne promenama…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter