0
Evrokupovi

FOTO STARSPORT:

‘TIMSKI USPEH PRE INDIVIDUALNOG’: Katai se nada punoj ‘Marakani’ i trijumfu – ‘Idemo na pobedu, mi smo Zvezda’!

Objavljeno: 03.11.21 u 16:21

Crvena zvezda sutra od 21 čas dočekuje Midtjiland na svom stadionu u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Evrope, a očevikanja pred duel izneo je najbolji strelac crveno-belih Aleksandar Katai.

– Igramo na našem stadionu. Idemo na pobedu, mi smo Crvena zvezda. Nema kalkulacija, za to smo se borili, spremali. Sutra ćemo da ti maksimum da pobedimo i da ispišemo nove stranice istorije Crvene zvezde, rekao je Katai.

Smatra dribler iz Srbobrana da je spreman za sutrašnji meč i da će se to pokazati sutra na samom terenu.

– Videćemo sutra na terenu. Nisam igrao nekoliko utakmica i sigurn da to utiče. Ne bih sebe opisao kao ključnu figuru našeg tima. Fudbal nije induvidualni sport tako da sve rezultate koje smo napravili, uradili smo to kao tim. Sutra izlazimo na teren kao ekipa, niko se ne izdiže iznad toga. Da li će neko doprineti tome malo više golom, asistenijom ili odbranom smatram da nas to krasi što smo tim, rekao je krilni napadač.

Prija induvidualni uspeh Zvezdinoj desetki, ali ističe Katai da je tim i rezultat na prvom mestu.

– Induvidualni uspeh ništa ne znači bez timskog rezultata. Kao tim pobeđujemo, kao tim gubimo. Ne znači ništa ako ne pobeđujemo, sa jedne strane je lepo naravno. Nama su bitne pobede i tri boda. Da li će postići gol Ivanić ili Kanga nije bitno ili Borjan da odbrani. Mislim da je ključna stvar tim, zaključio je Katai.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter