0
Domaći fudbal

foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SUPERLIGA SRBIJE: Ludnica na ‘Čairu’, Škrbić šokirao Kragujevčane u trećem minutu nadoknade vremena!

Objavljeno: 03.11.21 u 19:23

Radnički iz Kragujevca zabeležio peti uzastopni poraz.

U okviru odloženog meča 13. kola Superlige Srbije, Radnički iz Niša na ‘Čairu’ je savladao ‘imenjaka’ iz Kragujevca rezultatom 2:1.

Ekipa iz Niša u ovaj meč je ušla kao favorit, međutim usledio je šok na samom startu meča. Uroš Blagojević je uz malo sreće doveo Krajuvčane u prednost, već u 6. minutu.

Samo tri minuta kasnije, Nišlije su uspele da izjednače rezultat. Stefan Mitrović je prošao po levoj strani, namestio se i sjajnim udarcem matirao Lekovića, protivničkog čuvara mreže.

Radnički iz Niša je prvih 45 minuta bio bolji rival, dok se ekipa iz Šumadije branila i sjajnim reakcijama Lekovića uspela da na poluvreme ode sa povoljnim rezultatom. Utakmica je rešena u trećem minutu nadoknade vremena, igrač Radničkog iz Kragujevca je igrao rukom, sudija je svirao penal, a sa bele tačke siguran je bio Škrbić i naj način svom timu doneo nova tri boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter