0
Evrokupovi

FOTO: Miroslav Todorović

‘PARNI VALJAK’ JE ODLETEO: Crno-bela ekspedicija otputovala na megdan Gentu, evo koji igrači su se našli u avionu! (FOTO)

Objavljeno: 03.11.21 u 20:30

Izabranici Aleksandra Stanojevića otputovali su u Belgiju, gde ih sutra od 18:45 očekuje utakmica sa Gentom, u okviru četvrtog kola grupne faze Lige konferencija.

Ono što predstavlja veliki hendikep za fudbalere Partizana, jeste to što će biti lišeni pomoći svog trenera Aleksandra Stanojevića, koji ovaj meč neće moći da vodi sa klupe, zbog crvenog kartona koji je dobio.

FOTO: Miroslav Todorović

Bez obzira na to, Stanojević je krenuo u Belgiju sa svojim momcima, od kojih se očekuje da poprave loš utisak iz prvog meča, i pokušaju da pozitivno iznenade sve navijače Partizana.

Stanojević se suočio sa ozbiljnim kadrovskim problemima, pa u megdanu protiv Genta neće igrati pojedini igrači, a više o tome pročitajte OVDE.

U avionu su se danas našla 22 igrača: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Miloš Jojić, Aleksandar Miljković, Ivan Obradović, Slobodan Urošević, Marko Živković, Bibras Natho, Lazar Pavlović, Samed Baždar, Nikola Terzić, Danilo Pantić, Nemanja Jović, Aleksandar Lutova, Milan Smiljanić, Kvinsi Menig, Rikardo Gomeš i Marko Milovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter