0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

PA GDE JE TAJ MARKER: Željko podviknuo na pomoćnika, ceo Pionir se nasmejao nakon ove scene! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.21 u 10:50

Srećom stigao je na vreme.

Željko Obradović važi za jednog od emotivnijih trenera kada vodi utakmice. Iskusni stručnjak je kroz celu karijeru bio maksimalno energičan, to su najviše osetili igrači, ali neretko i njegovi pomoćnici.

Ovog puta, u momentima kada se meč lomio, najtrofejniji evropski trener želeo je nešto da nacrta kapitenu Zagorcu. Obradović je došao do Bogdana Karaičića, zatražio mu je tablu i marker, ali je nekadašnji pomoćnik Saše Obradovića u Zvezdi ispunio samo deo zahteva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Marker se očigledno negde zagubio, a na Obradovićevom licu je bila prisutna nervoza. Srećom, u pomoć je priskočio neko sa klupe, pa se iskusni stručnjak na tablu preneo svoje zamisli. Partizan je na kraju slavio protiv Huventuda, za 9. uzastopni trijumf ove godine.

– Strategija je bila ista sve vreme. Sve je u želji, kada želiš da se baciš za svaku loptu, sve je moguće. Vratili smo se apsolutno utakmicu. Istakao sam Pantera, ali ovo je potrebno istaći, iako nisam pobornik toga da ističem nekoga posebno. Ovo ipak moram, ali opet mi smo počeli da se vraćamo u život na početku četvrte deonice bez njega na parketu. Mnogim igračima je ovo prvo iskustvo u ovakvoj atmosferi, mnogima je jako interesantno sve to, ali moraju da shvate neke stvari, da nema koncentracije i da mora da se vodi računa. Ali razumem sve, oni su mladi ljudi. Trener Duran mi je posle utakmice rekao da ovakvu atmosferu nije doživeo, rekao je Obradović nakon utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter