0
Evrokupovi

Delije Sever navijaci Superliga Srbije, Super Liga Crvena Zvezda - Metalac Beograd, Srbija 3.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MIDTJILEND NAJAVIO MEČ SA ZVEZDOM: U prvom planu problem koji su već imali sa crveno-belima!

Objavljeno: 03.11.21 u 13:10

Omladinci danskog šampiona već su imali prilike da osete kako je igrati pred Delijama.

Crvena zvezda posle remija(1:1) iz Danske dočekuju Midtjilend u Beogradu. Revanš meč ove dve ekipe odigraće se na „Marakani“ u četvrtak sa početkom od 21 čas.

Pred gostovanje, na sajtu Midtjilenda su se prisetili kako je izgledalo kada su se u omladinskoj Ligi šampiona sastali šampioni svojih država.

„Fudbaleri Midtjilanda će imati priliku da igraju na jednom od najozloglašenijih gostujućih terena u Evropi protiv Crvene zvezde. Mads Hansen je to već osetio u Beogradu na meču omladinske lige šampiona. „Dobrodošli u pakao“ je poslednja stvar koju igrači mogu da pročitaju pre nego što izađu na stadion Rajko Mitić u četvrtak. Poruka se odnosi na strastvenu navijačku kulturu koja prati klub iz Beograda, protiv koje naš tim igra u četvrtak“ – piše na sajtu Midtjilenda.

Meč je odigran na stadionu Voždovca, a najvatrenije pristalice crveno-belih organizovano su došle da bodre mladi tim. Atmosferu su dodatno podgrejali gostujuči igrači provokacijama nakon golova koje su davali. Danci su slavili rezultatom 0:3, a posle utakmice čekali su igrače Crvene zvezde kako bi im pomogli da napuste stadion.

Atmosfere se prisetio i Hansen koji je bio na terenu kada su se ova dva tima susreli u omladinskoj Ligi šampiona. 

„To je verovatno bila najluđa atmosfera u kojoj sam igrao, bar u omladinskom meču. Stadion je bio gore na tržnom centru, tako da je i on bio malo poseban, ali na tribinama je bilo mnogo ljudi. Bilo je stotine najtvrdokornijih navijača Zvezde, koji su napravili divlju atmosferu. Pevali su celu utakmicu, ali su ka nama bacali i ključeve, kovanice, upaljače i slično dok smo ulazili i izlazili sa terena. Bilo je to divlje iskustvo i nema sumnje da tamo dole postoji strastvena kultura oko fudbala“ – rekao je mladi mladi veznjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter