0
Fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot/dt10_official

LIVERPUL NASTAVIO SERIJU POBEDA: Tadić doneo trijumf Ajaksu! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.21 u 23:09

Kompletirano je 4. kolo Lige šampiona, a u najvećem derbiju Liverpul je lako savladao Atletiko Madrid rezultatom 2:0 (2:0).

Liverpul je na svom stadionu savladao ekipu Dijega Simeonea lakše nego što se očekivalo, a golove za „Redse“ postigli su Diogo Žota i Sadio Mane. Ekipa Jirgena Klopa ima maksimalan učinak u grupi B gde se nalazi zajedno sa Milanom, Atletikom i Portom.

Pariz sen Žermen je ispustio pobedu u samoj završnici meča nakon penala koji je skrivio Kimpembe. Lajpcig je pobeo u 8.minutu golom Nkukua, a u 17.minutu imao je priliku da duplira prednost, ali je Donaruma odbranio penal Silvi. Vajnaldum donosi preokret sa dva gola  u intervalu od 20 minuta, a taj rezultat je bio na snazi do poslednjeg minuta meča kada je Kimpebe skrivio penal.

U okviru iste grupe Mančester siti je savladao Klub Briž rezultatom 4:1. Golove za „građane“ postigli su Foden, Marez, Žesus i Sterling, a posebno se istakao Kanselo sa čak tri asistencije. Mančester siti je sada na prvom mestu u grupi, dok je Psž pao na drugu poziciju.

U prvom meču je Ajaks na svom terenu deklasirao Dortmund, ali su se u gostima protiv nemačkog tima ozbiljno namučili. Kada je Mats Humels dobio direktan crveni karton u 29. minutu, delovalo je da će Ajaks lako izaći na kraj sa Dortmundom sa igračem više.

Ipak, u 37. minutu je srušen Belingem u kaznenom prostoru i Oliver je pokazao na belu tačku. Penal je realizovao Marko Rojs i pogodio za 1:0.

Izjednačenje je doneo Dušan Tadić u 72. minutu, kada je dočekao dobar centaršut na drugoj stativi i zatresao mrežu. Vođstvo je doneo Sebastijan Ale golom u 84. minutu, na asistenciju Entonija. Tačku na meč u 93. minutu stavio je Klasen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter