0
Evropske lige

FOTO: UEFA Champions League/Twitter

LIGA ŠAMPIONA: Real na krilima Benzeme do nove pobede, Grujićeva asistencija dovoljna za veliki korak Porta ka evropskom proleću! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.21 u 21:10

U okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona, odigrane su još dve utakmice.

Fudbaleri Real Madrida bili su bolji od Šahtjora, pošto je nakon 90 minuta rezultat bio 2:1, dok je utakmica između Milana i Porta završena bez pobednika.

Kraljevski klub je na krilima Karima Benzeme stigao do treće pobede u ovom takmičenju, pa će se na kratko popeti na prvu poziciju grupe D, dok Šerif ne odigra svoj meč.

Benzema je već u 14. minutu doveo svoj tim u vođstvo, nakon velike greške odbrane Šahjtora. Marlon je poklonio loptu Vinisijusu, koji je proigrao Benzemu, a ovaj je bez većih problema zatresao mrežu.

Gosti su stigli do izjednačenja u 39. minutu, kada je Fernando savladao Kurtou. Tačku na ovu utakmicu stavio je Karim Benzema u 61. minutu, fantastičnu akciju domaćeg tima krunisao je francuski napadač, a u ulozi asistenta ponovo je bio Vinisijus.

Fudbaleri Milana i Porta podelili su bodove, pošto je rezultat bio 1:1. Prvih 45 minuta ove utakmice obeležio je Marko Grujić, koji je asistirao kod jedinog gola svog tima, a u nekoliko navrata pokušao je da ugrozi protivnički gol.

Već u ranoj fazi utakmice, Porto je stigao do vođstva. Akcija u 6. minutu je krenula od srpskog reprezentativca, koji je ukrao loptu Benaseru, a u nastavku akcije je centrirao Dijasu, koji se upisao u strelce. Milan je stigao do izjednačenja nakon što je loptu u sopstvenu mrežu smestio Šansel Mbemba nakon pokušaja Kalulua.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter