0
Fudbal

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich Robert Lewandowski scores 4 fourth goals take the ball with him after the match Beograd, 26.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LEVANOVSKI RUŠI MESIJA I RONALDA: Ovaj rekord mu donosi zlatnu loptu?!

Objavljeno: 03.11.21 u 15:52

Teško da će neko moći da ponovi uspeh Poljaka. 

Tokom prethodne dve godine kada se priča o zlatnoj loptu, uz Lionela Mesija i Kristijana Ronalda pominje se i ime Roberta Levandovskog. 

Napadač Bajerna iz Minhena bio već viđen kao osvajač nagrade za najboljeg igrača sveta za proteklu sezonu, ali je dodela odložena zbog pandemije koronavirusa.

Poljak nije dozvolio da ga to omete te je tako nastavio da „rešreta“ mreže i ostavi svoje ime u trci za najboljeg igrača sveta.

Levandovski je het trikom protiv Benfike(5:2) postavio rekord po broju golova postignutih na prvih 100 mečeva u Ligi šampiona – 81. Iza njega se nalazi Mesi sa 77, dok je Ronaldo na trećem mestu sa 64 postignuta gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter