0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

SUDIJA, JEL TE BAR MALO SRAMOTA?: Empoli izvukao bod protiv Crvene zvezde, i to uz ogromnu pomoć glavnog arbitra! (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 03.11.21 u 18:11

Završena je utakmica između Crvene zvezde i Empolija.

Ove dve ekipe na Banovom brdu odmerili su snage u okviru drugog kola Lige šampiona za mlade. Utakmica je završena rezultatom 1:1, a da tako bude, ‘pobrinuo’ se grčki sudija koji je italijanskom klubu svirao nepostojeći penal.

FOTO: Strasport

Crveno-beli su stigli u vođstvo u 42. minutu kada je mrežu italijanskog tima zatresao Stojanović. Izabranici Marka Neđića odlučili su da na početku drugog poluvrmena ‘spuste loptu’, a to su iskoristili Italijani, uz veliku pomoć glavnog arbitra.

Faćini je ušao u kazneni prostor, shvatio je da će mu lopta pobeći, pa je zato odlučio da ‘simulira’ i uspeo je u tome. Na njegovu ‘odličnu glumu’ naseo je Vasilis Fotais koji je prstom pokazao na belu tačku.

Zaista sramna odluka glavnog arbitra, kako je mladi Italijan iznudio jedanaesterac za svoju ekipu pogledajte u priloženom video snimku. Revanš je na programu 23. novembra, u Italiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter