0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Screenshot

DOGOVOR JE POSTIGNUT: Ćavi naciljao i prva pojačanja!

Objavljeno: 03.11.21 u 12:46

Ako neko može da vrati Barselonu onda je to on. 

Legenda Barselone, ali i španskog fudbala vraća se u klub u kome je ponikao. Katalonski „Sport“, list blizak klubu, prenosi da je došlo do dogovora između Barselone i Ćavija.

Nekadašnji vezista Katalonaca pristaće na manju platu nego što sada ima u Kataru. Tačna cifra se ne zna, a trenutno mu na račun leže 10.000.000 evra od Al Sada.

Lokalni mediji već počinju da spekulišu o prvim pojačanjima novog trenera, a navode na se na listi nalaze Erling Haland i Pol Pogba. Pošto je već izvesno da će Mbape preći u Real Madrid, sasvim je logično da Barselona dovede Halanda. Što se tiče veziste Mančester junajteda, moraće da vode bitku sa najljućim rivalom. Reprezentativcu Francuske ističe ugovor na kraju sezone, tako da bi mogao bez obeštećenja da pojača jedan od dva španska velikana.

Pre svega Ćavi bi trebalo da vrati klub na vrh tabele, a onda tek da razmišnja o pojačanjima. Ono što bi mu najviše trebalo jeste klasični špic i mogli bi već u januaru da očekujemo „napad“ na Norvežanina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter