0
ATP

Tennis Tenis Novak Djokovic Press & Training Practice Trening Beograd, 22.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ĐOKOVIĆ IZNENAĐEN PRED MEČ: Poznato značenje poklona! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.21 u 14:48

Možda mu je to dalo dodatni motiv za meč.

Novak Đoković se prvi put posle izgubljenog finala od Medvedeva na US Openu vratio na teren. Povratak je obeležio pobedom nad Mađarom Fučovičem(6:2, 4:6, 6:3).

Ono što je još više privuklo pažnju jeste poklon koji je najbolji igrač sveta dobio pre meča. Reč je o slici koju je dobio od Francuskinje Lori Lavani, i to ne bilo kakvoj slici. Na njoj su trenuci u kojima Nole podiže pehar, ime ćerke Tare, a u gornjem levom uglu je glava vuka.

FOTO: Instagram/ Screenshot

Vuk je inače totemska životinja Srba još iz vremena srpske mitologije i predstavlja slobodu i nepokornost.

Slikarka Lori je na svom Instagram nalogu objavila snimak uz opis:“Hvala vam na ovom veoma smešnom trenutku! Kakva je privilegija što ste nacrtali patku. Računam na vas da će slika da bude na mestu koje volite. Nadam se da ću vas uskoro ponovo videti i da ću još mnogo godina moći da vam se divim na terenu.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laury (@laurylayani)

Đoković posle pobede u singl meču, danas će nastupati sa Krajinovićem u dublu protiv Australijanca Džon Pirsa i Slovaka Filipa Polaseka. Meč počinje od 15:15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter