0
ATP

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ĐOKOVIĆ DANAS IGRA PROTIV OSVAJAČA AUSTRALIJAN OPENA: U Tokiju je bio dobar, sigurno mu prija ova uloga!

Objavljeno: 03.11.21 u 11:55

Želi što pre da uđe u formu.

Novak Đoković je nakon 2 meseca pauze, juče savladao Martona Fucoviča u drugom kolu turnira u Parizu rezultatom 6:3, 4:6, 6:3. Srpski teniser će u narednoj rundi igrati protiv pobednika duela ManarinoMonfis, a danas ćemo ponovo moći da ga gledamo na terenu, jer će igrati susret u dubl konkurenciji od 14 časova.

Đoković će se u paru sa Filipom Krajinovićem nadmetati protiv Pirsa i Polašika. Prvi je 2017. godine osvojio Australijan open u dubl konkurenciji zajedno sa Kotinenom, dok je Polašik ovogodišnji šampion, zajedno sa Ivanom Dodigom.

Njih dvojica će sigurno biti težak izazov za srpski par, posebno ako se uzme u obzir da Novak ove godine nije odigrao nijedan meč u toj konkurenciji. Podsećamo, Đoković je na Olimpijskim igrama igrao miks dubl sa Ninom Stojanović, ali je to dosta drugačije od ovoga. Najbolji svetski teniser tada zbog umora nije igrao susret za treće mesto i bronzu, koja je pripala Australijancima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter