0
Evrokup

ULEB Eurocup, Partizan - Huventud 2.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DEO PARTIZANOVIH NAVIJAČA NAPUSTIO HALU PRE MEČA: Ovo su razlozi – oglasio se i Ostoja Mijailović!

Objavljeno: 03.11.21 u 09:19

Svi su želeli da prisustvuju meču, ali…

Nezapamćeno interesovanje vladalo je za utakmicu Partizan Huventud, gotovo sve karte su bile rasprodate, a prema zvaničnom sajtu Evrokupa, u Pioniru je bilo nešto manje od 6.800 navijača. Ipak, jedan deo njih, pre samog susreta je napustio halu, a povodom toga, oglasili su se i na zvaničnoj Instagram stranici SouthSide.

– Grobari, iako smo se danima spremali za večerašnji spektakl više sile nam nisu dozvolile da realizujemo sve do kraja. Naši ljudi, od kojih su neki prevalili preko 300 kilometara da bi navijali, nisu mogli da uđu u halu. Svesni smo da je kapacitet Pionira smanjen, ali je nedopustivo da je za ulaz D ostalo najmanje karata u prodaji. Mi koji smo tu i protiv Studentskog Centra i protiv Krke očekujemo da budemo ispoštovani.

– Momci koji su spremali koreografiju za Željka čitave nedelje takođe nisu mogli da uđu. Mnogi su sa kartama koje nisu bile očitane ostali ispred. Naš potez napuštanja hale je solidarisanje sa preko 500 naše braće koji su navijali ispred. Borićemo se za svakog Grobara bio on iz Beograda ili iz unutrašnjosti ili neki od onih koji su nam koliko juče pevali da smo cigani, ne pravimo razliku!

– Ostalim dežurnim „pametnjakovićima“ poručujemo da se vidimo u subotu protiv FMP-a, lako je biti Grobar na najvećim utakmicama, mi ne pravimo razliku, bio Studentski Centar ili Huventud, pisalo je u saopštenju.

Upravo zbog popunjenosti kapaciteta, Partizan je ostao uskraćen za jedan deo navijača koji su ostali ispred, ali i onih koji su ih podržali tako što su izašli iz dvorane. Povodom toga, oglasio se i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, koji se zahvalio svima što su kupili karte, uz poruku da je kapacitet u odnosu na Arenu ograničen.

Veliko hvala svima koji su kupili sezonske i dnevne karte za utakmice KK Partizan, kao i onima koji su danas želeli da budu u hali, ali razumeju da je kapacitet u odnosu na Arenu ograničen! Nadam se da ćemo svi u hali i kraj TV-a prisustvovati spektaklu i pobedi našeg Partizana – bila je poruka Mijailovića pre sam meč, pošto je za utakmicu vladalo nezapamćeno interesovanje, napisao je Mijailović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter