0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2019-2020 Crvena Zvezda v Cukaricki Richmond Boakye Beograd, 15.12.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POTPUNO NEOČEKIVAN POVRATAK: Boaći je upao u golgetersku krizu, a onda je kao grom iz vedra neba usledio poziv koji se ne odbija!

Objavljeno: 02.11.21 u 10:24

Vraća se na velika vrata.

Ričmond Boaći će ponovo obući dres reprezentacije Gane. Mediji na crnom konitnentu otkrivaju da će se na spisku Milovana Rajevca za novembarske utakmice naći i bivši napadač Crvene zvezde.

Njegova nacionalna selekcija odigraće dva odlučujuća meča za plasman u baraž sa SP u Kataru. Trenutno su drugi na tabeli, a u direktnom meču za baraž odmeriće snage sa Južnom Afrikom.

Boaći se u reprezentaciju vraća nakon četiri godine, on je poslednji meč za Ganu odigrao još 2017. godine. Popularni Boćko u zadnje vreme ne pruža onakve partije kakve se od njega očekuju, upao je u gogletersku krizu, iz koje se polako budi, s obzirom da je postigao dva pogotka za Beitar iz Jerusalima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter