0
Evropske lige

FOTO: Tottenham Hotspur/Twitter

GOTOVO JE – ITALIJANSKI STRUČNJAK PREDSTAVLJEN U LONDONU: Konte je novi trener Totenhema, sada svi čekaju da eksplodira ‘srpska bomba’! (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.21 u 13:54

Više nema dileme, Antonio Konte je novi trener Totenhema.

Nakon serije loših rezultata, velikan iz Londona je Nunu Espiritu Santu uručio otkaz, a na njegovo mesto dolazi proslavljeni italijanski strateg.

Pre nego što je odlučio da preuzme kormilo Totenhema, Konte je imao određene uslove, među kojima je i dovođenje srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića. Italijan je sa engleskim gigantom potpisao ugovor do 2023. godine, uz opciju da se saradnja produži.

– Izuzetno sam srećan što sam se vratio trenerskom poslu u Premijer ligi, u klub koji ima velike ambicije. Ne mogu da dočekam da počnem rad sa novom ekipom. Prošlog leta nismo uspeli da se spojimo zbog mog raskida ugovora sa Interom, nije bio pravi trenutak, jer sam osetio da je prerano da se vratim. Ali entuzijazam Danijela Levija i poverenje koje mi je Totenhem ukazao naterao me je da prihvatim ponudu – rekao je Konte nakon predstavljanja.

Konte će na klupi Totenhema debitovati već u četvrtak, kada će njegov novi klub igrati protiv Vitesea u okviru grupne faze Lige konferencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter