0
Košarka

(190914) -- BEIJING, Sept. 14, 2019 (Xinhua) -- Bogdan Bogdanovic (R) of Serbia shoots over Vojtech Hruban of the Czech Republic during the Classification Games 5-6 between the Czech Republic and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Beijing, capital of China, Sept. 14, 2019. (Xinhua/Ju Huanzong)

DOMINIRA U NBA, A O SRBIJI RAZMIŠLJA NON-STOP: Bogdan konačno ‘namestio nišan’, pa otkrio da li je u kontaktu sa Svetislavom Pešićem!

Objavljeno: 02.11.21 u 11:37

Bogdan je konačno proradio.

U noći koja je iza nas, Atlanta je pobedila Vašington rezultatom 118:111, a fantastičnu partiju pružio je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Bivši igrač Partizana je u novom trijumfu Atlante postigao 16 poena, uz po šest skokova i isto toliko asistencija. Šutirao je 4/6, nije imao nijednu izgubljenu loptu, a odnos +/- bio je najbolji od svih igrača na terenu.

– Hvala ljudima u Srbiji koji su ostali budni i koji nas prate i bodre. Bila je ovo prva kompletna utakmica za nas od početka do kraja. Igrali smo odlično na obe strane terena, lopta je kružila dobro, ali možemo mi to i bolje – rekao je Bogdanović nakon meča.

Sjajni bek je otkrio da je u kontaktu sa Svetislavom Pešićem, novom selektoru reprezentacije Srbije.

– Čuli smo se, razmenili smo poruke. Pričaćemo – istakao je Bogi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter